Om Os

Ritzau Finans er dedikeret til danske finansnyheder. Vores fokus er på de danske børsnoterede selskaber og de nyheder, der betyder noget for dem. Derfor overvåger vi fondsbørsmeddelelser og rapporterer fra investormøder, kapitalmarkedsdage og branchekonferencer verden over.

Sekunder er vigtige i den finansielle verden. Derfor har vi konsekvent fokus på hastighed - både i vores rutiner og i vores teknologi.

Derudover interviewer vi direktører, analytikere, økonomer og andre aktører på de finansielle markeder for at levere indsigt og perspektiv.

Med løbende beretninger fra aktie- og obligationsmarkedet holder vi dig orienteret om udviklingen, og vi overvåger de vigtigste makroøkonomiske historier, det politiske univers og udenlandske begivenheder.

Med vores finanskalender, estimater og optaktsartikler inden regnskabstal er du klar til dagens nyhedsstrøm.

Ritzau Finans trækker på en snart 25 år lang erfaring som de finansielle markeders danske nyhedsmedie. Redaktionen udgøres af engagerede journalister med solid baggrund i finansmarkederne og finansjournalistik. Vi ved, hvad der er vigtigt - og hvad der ikke er.

Som en del af Ritzaus Bureau indgår Ritzau Finans i en nyhedsorganisation med op mod 100 journalister og et internationalt nyhedsnetværk, der overvåger nyhedsbilledet døgnet rundt, året rundt.

Ritzau rapporterer fra globale, nationale og lokale begivenheder – en nyhedsdækning, som også stilles til rådighed for Ritzau Finans' kunder.

I foråret 2011 købte Ritzaus Bureau nyhedmediet Direkt, der blev lagt sammen med Ritzaus finansielle tjeneste, RB-Børsen. Resultatet – Ritzau Finans – er i dag ubestridt Danmarks stærkeste leverandør af finansielle og makroøkonomiske nyheder, regnskabsestimater og markedsrapporter.

Til "Forsiden"
Logo