Editor Photo
Søren Funch
sfu@ritzau.dk
Søren Funch er direktør og nyhedschef for Ritzau Finans og Ritzau. Søren Funch er Cavling-prismodtager, og han har været erhvervsjournalist i mere end 15 år for blandt andet Jyllands-Posten og Berlingske Tidende - kun afbrudt af en periode som korrespondent for Jyllands-Posten i Bruxelles.
Editor Photo
Henning Nielsen
hni@ritzau.dk
Henning Nielsen er daglig leder af Ritzau Finans. Han er uddannet journalist med erfaring fra blandt andet Information og Ritzaus Bureau og har arbejdet med finansjournalistik siden 1990. Ud over at være leder af redaktionen og nyhedsredaktør dækker Henning Nielsen FLSmidth.
Editor Photo
Flemming Thestrup Andersen
flt@ritzau.dk
Flemming Thestrup Andersen er oprindeligt bankuddannet, før han i 2001 tog et skridt over mod det journalistiske fag med ansættelse som økonom hos Bonnier Finansinformation. Sidenhen var han med til at opstarte Direkt. På Ritzau Finans har han især ansvar for dækningen af selskaberne Vestas, NKT, Tryg og Danske Bank.
Editor Photo
Claus Mikkelsen
mik@ritzau.dk
Claus Mikkelsen er uddannet cand.merc i finansiering og souschef på Ritzau Finans. Han har tidligere arbejdet som chefanalytiker, aktiechef og aktiehandler. Claus Mikkelsen har været finansjournalist siden 1996. På Ritzau Finans dækker han blandt andet ISS, Topdanmark, Carlsberg, Nordea, Jyske Bank, SAS, Santa Fe og makroøkonomi.
Editor Photo
Jakob Dalskov
jad@ritzau.dk
Jakob Dalskov er uddannet HA-Jur. Hans journalistiske hovedinteresse er medicinal- og biotekselskaber, som Lundbeck, Novo Nordisk, ALK-Abelló og Bavarian Nordic. Jakob Dalskov har desuden arbejdet for Nyhedsbureauet Direkt, Bonnier og Bloomberg.
Editor Photo
Flemming Kruhøffer
fkr@ritzau.dk
Flemming Kruhøffer er finansuddannet med speciale i de finansielle markeder. Han rapporterer fra Sydøstasien om de amerikanske og fjernøstlige markeder, hvorfra også den økonomiske og politiske udvikling i Kina og Japan følges tæt. Hans karriere tæller stillinger som vice president hos JP Morgan Chase i London og senioranalytiker hos Thomson Reuters ligeledes i London.
Editor Photo
Aske Muff
amu@ritzau.dk
Aske Muff er journalist med stort set hele sin baggrund hos Ritzaus Bureau og Ritzau Finans. Hans interesse er særligt omkring tele-, shipping- og industriselskaberne. Blandt C20-selskaberne dækker han TDC, DSV og Chr. Hansen.
Editor Photo
Charlotte Mackeprang
cma@ritzau.dk
Charlotte Mackeprang er uddannet journalist og har blandt andet været på Forbrugerredaktionen på BT, inden hun kom til Ritzaus Bureau på erhvervsredaktionen. Her har hun været siden 1997 blandt andet som ansvarlig for redaktionen, inden hun skiftede til finansredaktionen. Hun dækker Novozymes, Pandora og Matas.
Editor Photo
Mathias Stigsgaard
mat@ritzau.dk
Mathias Stigsgaard er uddannet journalist med en fortid på Nyhedsbureauet Direkt og Jyllands-Posten. Han dækker shipping- og vindmøllebranchen med særligt fokus på rederierne A.P. Møller - Mærsk og Torm samt Vestas.
Editor Photo
Mikkel Brix Kvols
mbk@ritzau.dk
Mikkel Brix Kvols er uddannet journalist og har tidligere arbejdet på Nyhedsbureauet Direkt og Jyllands-Posten. Mikkel følger det danske aktiemarked tæt - med særligt fokus på GN Store Nord, William Demant Holding, Novo Nordisk og A.P. Møller-Mærsk.
Editor Photo
Dan Petersen
dpe@ritzau.dk
Dan Petersen er uddannet journalist. Han beskæftiger sig med små og mellemstore virksomheder - de såkaldte SMV'er. Derudover følger han den generelle udvikling på de finansielle markeder, hvor interessen især samler sig om det makroøkonomiske.
Editor Photo
Rikke Marie Dahl
rmd@ritzau.dk
Rikke Marie Dahl er uddannet journalist og har en Master of International Studies fra University of Melbourne. Hun kom til Finans fra nyhedsredaktionen på Ritzaus Bureau og har tidligere været hos DR, Nordjyske og TV 2. Hun følger bl.a. Coloplast og Chr. Hansen.
Se "Om os"
Logo